VÁLASSZ ELŐFIZETÉSEINK KÖZÜL!

MESÉK A CSILLAGVIRÁG SÉTÁNYRÓL

KOROSZTÁLY: 6-10 ÉVESEK

MÉSZÖLY ÁGNES ÉS MAJOROS NÓRA MESÉJE

A csillagvirág sétány lakóiról szóló mesesorozat esetében Választhatsz, hogy egy, három, hat vagy tizenkét hónapra fizetsz elő. Az előfizetés ideje alatt minden hónapban postázunk neked egy levelet, melyben mesesorozatunk aktuális epizódját olvashatod (tehát októberben az októberi részt kapod kézhez).

Bonviván, az elkényeztetett kandúr egy lakótelepi lakásban él Kati mamával és Andor papával. Változatosságot leginkább a két unoka, Liza és Zsombor jelent az életében, no meg azok a ritka alkalmak, mikor elemelhet néhány finom falatot gazdái tányérjából. Unalmában leveleket kezd írni neked, melyeket Lívia, a postagalamb és félállású titkosügynök visz el a postára, és közben bele is kotyog. 

Kövesd hónapról-hónapra Liza és Zsombor kalandjait, és ismerd meg a lakótelepet benépesítő állatok izgalmas világát!

Tudj meg többet a csillagvirág sétány lakóiról itt.

PORCICÁK (2023. januárjától)

KOROSZTÁLY: NAGY ÓVODÁSOK, KISISKOLÁSOK (4-7 ÉVESEK)

TASI KATA MESÉJE

2023 januárjában indul új, ovisoknak szóló mesesorozatunk. A hat részből álló mesére bármikor előfizethetsz, automatikusan az első részt fogod kapni. Hat hónapon keresztül fognak érkezni hozzád az epizódok. 

Figyelem! A sorozat 2023. januárjától indul, az első epizódot akkor postázzuk! hA MOST RENDELED MEG, KIKÜLDÜNK EGY BEHARANGOZÓ LEVELET A MESE RÖVID TARTALMÁVAL. 

A történet öt porcicáról szól, akik élete békés unalomban telik a padláson, egy porosodó babaházban. Egy nap azonban a babaház váratlanul lekerül a padlásról a gyerekszobába, és ezzel a porcicák élete teljesen felfordul. Így indul az öt porcica kalandos levelezése gyerekszoba és padlás között. Kövesd Cikcakk, Fahéj, Zizi, Eulália, és Gömbi történetét hat hónapon keresztül!