Gyakran ismételt kérdések

HOGY MŰKÖDIK?

A FABULA HONLAPJÁN KERESZTÜL MEGRENDELHETED MESESOROZATUNK RÉSZEIT. Jelenleg két mesesorozatból választhatsz: a kisiskolásoknak szóló Mesék a Csillagvirág sétányról sorozatból, illetve a 2023 janurjában induló Porcicák című, ovisoknak szóló sorozatból.  AZ ELŐFIZETÉS IDEJE ALATT MINDEN HÓNAPBAN POSTÁZUNK NEKED EGY LEVELET, MELYBEN A MESESOROZAT egyik EPIZÓDJÁT OLVASHATOD. Adott hónapban a következő havi levélre lehet előfizetni (tehát pl. ha októberben fizetsz elő, akkor az első levelet novemberben postázzuk). 

csillag_1
csillag_2
csillag_3

Mi van a borítékban?

A BORÍTÉK MINDEN ESETBEN TARTALMAZ EGY többoldalas (A4-es formátumú) ILLUSZTRÁLT MESÉT, VALAMINT EGY APRÓ AJÁNDÉKOT, AMI VALAMILYEN MÓDON A MESÉHEZ VAGY A FABULA VILÁGÁHOZ KAPCSOLÓDIK. A borítékba nem tesszük bele a számlát, így nyugodtan rendelheted ajándékba is! 

Kiknek szólnak a levelek?

Első mesesorozatunk, a Mesék a Csillagvirág sétányról 6-10 évesek számára készült, hogy a kezdő olvasók még szüleikkel közösen, a gyakorlottabb olvasók pedig már akár önállóan is belemerülhessenek a mese világába. A mese betűtípusa könnyen olvasható.

A 2023 januárjában induló Porcicák mesesorozatunk pedig nagy óvodásoknak, kisiskolásoknak készül. 

A boríték névre szóló, a megrendelés során lehetőséged van megadni a címzett nevét, valamint a számlázási és szállítási címet.

A borítékba nem tesszük bele a számlát, így nyugodtan rendelheted ajándékba is, ez nem fogja megzavarni az olvasás élményét! 

Kik az alkotók?

A Mesék a Csillagvirág sétányról sorozatot, vagyis Bonviván és Lívia kalandjait Mészöly Ágnes és Majoros Nóra közösen írják, a Porcicák sorozat szerzője Tasi Kata, ők kizárólag a Fabula olvasói számára írják ezeket a meséket. A csodás illusztrációkat Garaczi Glória készíti. ITT olvashatsz róluk többet. 

Bármikor becsatlakozhatok?

Igen!

A Mesék a Csillagvirág sétányról sorozatunk 12 részből áll, de az egyes részek egymástól függetlenül is értelmezhetők, így menet közben is becsatlakozhatsz! Ha ezt rendeled meg, automatikusan az aktuális hónapra szóló részt fogod megkapni. 

A hatrészes, óvodásoknak szóló sorozat esetében pedig automatikusan az első epizódot fogod kapni. 

csillag_2

Külföldre is rendelhetek levelet?

Kérjük, ha külföldre szeretnél levelet rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot a meselj@fabulalevelmuhely.hu címen vagy a kapcsolat oldalunkon! 

csillag_1

MI TÖRTÉNIK, HA NEM KAPOM MEG A LEVELEMET?

A leveleket minden hónapban egyszer, az összes megrendelés beérkezését követően postázzuk normál levélként. Általában 2-3 munkanapon belül megérkezik a levél, de előfordul, hogy kicsit később. A postázásról e-mailben értesítünk (kérjük, mindig ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is!). Ha az értesítéstől számított egy héten belül nem kapod kézhez leveledet, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a meselj@fabulalevelmuhely.hu címen, biztos találunk megoldást!

Válaszolhatok a levelekre?

Mi is nagyon szeretünk levelet kapni! Nagyon örülünk, ha tollat, ceruzát ragadsz, és megírod nekünk, hogy tetszett a legutóbbi mese vagy ha megrajzolod, hogy szerinted hogy folytatódhatna egy-egy jelenet. A meselj@fabulalevelmuhely.hu  e-mailcímre bármikor küldhettek leveleket. Igyekszünk a levelekre válaszolni, de ez kapacitásunktól is függ. 

Milyen rendszerességgel jön levél?

Amennyiben előfizetsz, a levél havonta érkezik a csomagban szereplő hónapok számának megfelelően. Minden hónapban egyszer postázzuk a megrendelt leveleket, amiről e-mailben is küldünk értesítést. 

csillag_3

Tanár vagyok. Az osztályomnak is rendelhetek?

Természetesen! Nagyon örülünk, ha iskolai közösségek is megismerkednek leveleinkkel és közösen élik át a levélvárás izgalmát. Osztályoknak a létszámtól függően egyedi csomagárat határozunk meg, ezért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a meselj@fabulalevelmuhely.hu címen!

A meséket visszamenőleg is meg lehet rendelni?

A Mesék a Csillagvirág sétányról sorozatunk epizódjait egyesével is megvásárolhatod a Megrendelés oldalon. 

csillag_3

Ti mondtátok